Contact met uitgeverij Filosovaardig

Het spel Denkdobbelen is een uitgave van Uitgeverij Filosovaardig.nl.

Fabien van der Ham is eigenaar van Filosovaardig en de ontwikkelaar van het spel Denkdobbelen.

Fabien over het tot stand komen van het spel

Het concept van het willekeurig combineren van woordsoorten en zinsdelen is niet nieuw. In de onderwijspraktijk van creatief schrijven en kinderfilosofie wordt het veelvuldig gebruikt. Ik heb mij daarbij laten inspireren door diverse spellen en boeken zoals het advertentiespel, Rory’s Story cubes, Speel je wijs van Irma Smegen, Lipmans novel Lisa, Socrates op de speelplaats van Richard Anthone en Freddy Mortier en Filosoferen doe je zo van Rob Bartels en Marja van Rossum. Wat ik miste was een vorm waar je steeds andere woorden kan gebruiken en die je in meerdere werkvelden zoals creatief schrijven, drama, filosoferen en meer kunt gebruiken. Daarom bedacht ik het bordspel Denkdobbelen.

Meer over uitgeverij Filosovaardig

Uitgeverij Filosovaardig (voorheen Filosofiejuf.nl) geeft materialen, spellen en boeken uit om het zelfstandige denken van kinderen te stimuleren.

Het draait in het onderwijs veel om het reproduceren van kennis waardoor het eigen, autonome denken op de achtergrond is geraakt. De uitgaven van Filosovaardig helpen je om ook dit zelfstandige denken van kinderen te ontwikkelen.

Creativiteit en verbeeldingskracht speelt hierbij een belangrijke rol.

Contactgegevens
Fabien van der Ham
info@filosovaardig.nl
06-48064402
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
kvk 01154215
btw NL002124691B46

Download Algemene voorwaarden webshop
Download Algemene voorwaarden bedrijven en instellingen
Download Privacyverklaring

Heb je een klacht? Hier vind je onze klachtenprocedure.

© Voor alle content van deze site ligt het auteursrecht bij Uitgeverij Filosovaardig (tenzij anders vermeld). Content mag met bronvermelding verspreid worden via internet, maar mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.